lördag 29 november 2008

Mental träning

-tankens och bildens kraft

Utveckla dig själv eller ditt företag på ett annorlunda och spännande sätt! Syftet med utbildningen är att öppna upp individen och arbetsgruppen mot en ärlig och meningsfull dialog. Det brukar resultera i mer energi och glädje på arbetsplatsen. Det fattas ofta positiv energi i dagens arbetsliv. Det handlar mest om att få tiden att räcka till och tackla akutsituationer i stället för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på aktuella frågor.

Mental träning kan användas inom livets alla områden. Grunden för mental träning är avslappning. I ett avslappnat tillstånd kan du påverka dig själv. Den kan hjälpa dig att förbättra din självkänsla, öka din kreativitet, påverka dina prestationer och utveckla dina talanger och förmågor. Det går också att påverka hälsan med tankens kraft.

Du lär dig använda alla dina sinnen genom att visualisera dig själv i olika situationer. Kroppen och sinnet ställer in sig på att uppfylla det du föreställer dig. Du tränar också på att bli medveten om dina tankar och lär dig att det du riktar uppmärksamheten mot växer.

I utbildningen varvas praktiska övningar med teoretiska genomgångar och dialog. Vi använder olika kreativa verktyg som hjälper dig att förändra din självbild, ditt tankemönster och strukturera dina mål.

Inga kommentarer: